fbpx

Cavalcades
dels Reis Mags

Serveis tècnics per a cavalcades dels Reis Mags,
i lloguer d'equips per carrosses

En aquesta pantalla: Serveis tècnics per a Cavalcades dels Reis Mags
    Add a header to begin generating the table of contents
    Scroll to Top

    Serveis tècnics per a Cavalcades dels Reis Mags

    Organitzar una cavalcada de Reis, una de les principals Festes de Nadal, és un repte logístic i tècnic que, per aconseguir un resultat òptim, requereix professionals especialitzats. A Parentesis Grup oferim tots els serveis tècnics necessaris per tal que la cavalcada dels Reis Mags sigui un esdeveniment inoblidable.

    Des de la instal·lació de sistemes de so i megafonia, fins la il·luminació de les carrosses de Reis Mags, i els efectes especials que afegeixen màgia al recorregut, oferim solucions personalitzades per a carrosses de la cavalcada de Reis. Ja siguin carrosses infantils o carrosses de Nadal, adaptant-nos a les necessitats de l’esdeveniment. Utilitzem llums LED d’alta qualitat per il·luminar el recorregut de les cavalcades dels Reis Mags d’Orient, i oferim efectes visuals com màquines de fum i confeti que realcen l’experiència dels espectadors.

    A més, proporcionem serveis d’enregistrament i projecció en directe, que permeten als assistents gaudir de cada detall de la cavalcada Reis Mags en temps real. Els nostres equips de so asseguren que cada paraula i cada cançó s’escoltin clarament durant tot l’esdeveniment.

    També oferim serveis tècnics i equips per a carrosses de carnaval, assegurant que tant el so com la il·luminació i els efectes especials estiguin perfectament integrats. Si necessites llogar una carrossa de Reis Mags o carrosses per la cavalcada, podem ajudar-te a crear una experiència única i màgica que quedarà al record de tots els assistents.

    ¿Ha d'organitzar la Cavalcada dels Reis Mags?

    Si necessita organitzar cavalcades dels Reis Mags,
    o crear una carrossa espectacular.
    Contacti amb nosaltres i veurem com podem ajudar-lo.

    Il.luminació per a la Cavalcada de Reis

    A qualsevol cavalcada de Reis Mags, l’ambient creat amb els nostres sistemes d’il·luminació és un aspecte essencial per crear una atmosfera màgica que envolta els assistents. Oferim serveis d’il·luminació per a carrosses i per a la cavalcada, incloent-hi carrosses infantils, en que s’utilitzen llums LED d’alta qualitat que asseguren una visibilitat perfecta, tant per als espectadors com per ressaltar els detalls de cada carrossa de Nadal.

    Som conscients que els efectes especials també juguen un paper fonamental a la cavalcada dels Reis. Per fer-los realitat, disposem d’equips de llums estroboscòpiques, que aporten dinamisme a la desfilada i llums mòbils que s’ajusten a les necessitats del recorregut. Habitualment tot el sistema d’il·luminació és gestionat pels nostres tècnics, garantint que la cavalcada de Reis sigui espectacular i sense imprevistos.

    So i megafonia per a Cavalcades dels Reis Mags

    El so és fonamental per aconseguir que la cavalcada transmeti les millors sensacions als espectadors, de manera clara i envoltant. Oferim sistemes de so per a cavalcades dels, dissenyats per cobrir grans àrees i assegurar que tots els assistents puguin gaudir de la música, els anuncis i les actuacions sense perdre’s ni un detall.

    Els nostres equips de megafonia són òptims per a carrosses de cavalcades, creant un ambient festiu, que reforça la il·luminació i els efectes visuals.

    Ja sigui una carrossa de Reis Mags o una desfilada completa amb diverses carrosses de la cavalcada de Reis, els nostres equips de so fan possible que en els moments clau, com l’arribada dels Reis o la salutació des de les carrosses, el so s’entengui de forma clara, i transmetent nítidament les emocions.

    Ens assegurem que el so sigui consistent durant tota la cavalcada dels Reis Mags, oferint solucions en entorns urbans i també en zones rurals.

    Necessita il.luminació per a la
    Cavalcada dels Reis Mags?

    Disposem d'una gran varietat de sistemes d'il.luminació
    per a la cavalcada dels Reis Mags, des de focus
    i garlandes LED, fins a projectors de
    Mapping per il.luminar façanes


    >

    Serveis d’Imatge: Enregistrament, projecció i filmació en directe

    Oferim serveis d’enregistrament professional per capturar cada moment de la cavalcada de Reis. Disposem de càmeres d’alta definició que permeten filmar l’esdeveniment des d’angles diferents i projectar les imatges en temps real en pantalles gegants. Això és ideal per aconseguir que el públic gaudeixi de l’arribada dels Reis i del pas de cada carrossa de la cavalcada.

    A més, disposem d’equips de projecció en directe que es poden instal·lar a punts estratègics del recorregut de la cavalcada dels Reis Mags d’Orient, assegurant que els assistents no es perdin ni un sol detall. Els serveis de filmació poden incloure l’edició posterior del vídeo, oferint un record inoblidable de la cavalcada reis mags.

    Efectes especials per la cavalcada dels reis mags

    Els efectes especials afegeixen un punt de màgia a qualsevol cavalcada de Reis Mags. El nostre servei inclou la instal·lació de màquines de fum per crear un ambient misteriós i envoltant durant la desfilada. Aquests efectes són ideals tant per a les carrosses dels Reis Mags com per als espectacles de benvinguda o comiat dels Reis.

    També oferim confeti, llums estroboscòpiques o guspires fredes, entre d’altres per augmentar l’emoció del públic, especialment a les parades de la cavalcada dels Reis Mags. Tots els nostres efectes estan dissenyats per ser completament segurs i adaptables a les necessitats de cada esdeveniment, assegurant que cada carrossa de la cavalcada sigui un espectacle visual únic.

    Equips per a Carrosses de la cavalcada de reis

    A més de les cavalcades de Reis, oferim tots els serveis tècnics necessaris per a carrosses de la cavalcada dels reis mags. Des del lloguer de sistemes de so i il·luminació, sense transport, amb transport, amb la instal·lació dels sistemes de so per a carrosses fins a la il·luminació personalitzada per destacar cada detall decoratiu, ens encarreguem que la carrossa de reis mags destaqui a la desfilada. També oferim efectes especials com fum i confeti, que afegeixen un toc festiu addicional.

    Els nostres tècnics garanteixen que tots els sistemes estiguin en perfecte estat de funcionament per a la desfilada, oferint un servei complet per a qualsevol altre tipus de carrossa de reis mags que necessiti suport tècnic.

    Necessita equips de so o megafonia
    per a la Cavalcada dels Reis Mags?

    Disposem d'equips de so i megafonia
    per llogar, amb tècnic o sense,
    per a la cavalcada dels Reis Mags

    Cavalcades dels reis mags a Catalunya

    Els nostres serveis tècnics per a cavalcades de Reis Mags estan disponibles a pràcticament tot Catalunya, principalment a la província de Barcelona; Manresa, Vic, Granollers, Mataró, Sabadell, Terrassa, Rubí, Igualada, Vilafranca del Penedès, Cerdanyola del Vallès, Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès, així com a Barcelona ciutat i a l’àrea metropolitana.

    També oferim els nostres serveis a Girona, Figueres i Blanes a la província de Girona; a Tarragona, Reus, Valls i Cambrils a la província de Tarragona; i en altres poblacions de la Catalunya Central.

    FAQ’s sobre Serveis Tècnics per a Cavalcades dels Reis Mags

    Oferim serveis complets de so, il·luminació, efectes especials, pantalles gegants, i equips de vídeo per captar i retransmetre els moments més emocionants de la cavalcada. També podem instal·lar escenaris mòbils i proporcionar tots els elements tècnics necessaris per a l’escenificació de l'arribada dels Reis Mags. A més, també disposem d’equips de so i llum per instal·lar a les carrosses.
    El temps de muntatge depèn de la quantitat de participants, recorregut, i complexitat de la cavalcada. Generalment recomanem disposar de com a mínim un o dos dies per al muntatge i les proves tècniques. Malgrat tot, el temps pot variar en funció dels requisits específics de cada esdeveniment.
    Sí, proporcionem tota mena d'equips per a les carrosses i altres elements de la cavalcada. Des de sistemes de so portàtils fins a il·luminació especial i decorativa per ressaltar les carrosses, i fer-les brillar durant la cavalcada o la desfilada.
    Sí, podem afegir efectes especials com ara màquines de fum, llums estroboscòpiques, espurnes fredes, neu artificial i altres efectes visuals que realçaran la màgia de l'esdeveniment i sorprendran els assistents.
    Sí, normalment cal obtenir permisos municipals per instal·lar escenaris o estructures a la via pública. Podem oferir l'assessorament necessari durant el procés de sol·licitud de permisos per assegurar-nos que la celebració satisfaci tots els requisits requerits per les normatives locals.
    Ens assegurem que tot l'equip instal·lat compleixi les normatives de seguretat vigents. A més, el nostre equip tècnic està capacitat per fer les instal·lacions de manera segura, i supervisar l'esdeveniment per prevenir qualsevol problema tècnic o risc durant la cavalcada.
    Sí, el nostre servei habitualment inclou el personal tècnic especialitzat que s'encarregarà de gestionar el so, els llums i qualsevol altre equip o sistema necessari durant la cavalcada dels Reis Mags.
    Si la responsabilitat de l'organització o del funcionament dels sistemes recau sobre nosaltres, el personal tècnic sempre es troba al lloc durant l'esdeveniment, de manera que es pot resoldre qualsevol incidència que sorgeixi. El nostre equip està preparat per actuar de forma ràpida, i garantir que la cavalcada dels reis mags continuï sense interrupcions.
    Sí, fem proves tècniques de so, il·luminació i qualsevol altre equip que s'utilitzi a la cavalcada per garantir, abans de l'esdeveniment, que tots els sistemes estiguin en perfecte estat.
    A més dels serveis tècnics, podem ajudar en la coordinació de les carrosses, els temps de la cavalcada i altres elements logístics, per assegurar que tot surti com està planejat.
    Sí, disposem d’equips de vídeo i càmeres professionals per gravar la cavalcada o transmetre-la en directe en pantalles gegants, que permetran als assistents gaudir de cada moment. També podem oferir serveis de transmissió en viu en xarxes socials o plataformes de vídeo en línia.
    Sí, oferim opcions d'il·luminació personalitzades que es poden adaptar al tema de la cavalcada, i a les preferències específiques de l'organització, assegurant que les carrosses destaquin durant tot el recorregut.
    Alguns dels efectes especials més recomanats per a cavalcades inclouen neu artificial, confeti, guspires fredes o màquines de fum, que poden crear una atmosfera màgica i festiva ideal per al públic infantil i familiar.
    Sí, es poden contractar els serveis segons les necessitats de l’organització. Oferim la flexibilitat de llogar únicament els equips que es necessitin, com ara so, il·luminació o pantalles gegants. D’aquesta manera ens adaptem al pressupost i requeriments específics de cada esdeveniment.
    Estem preparats per treballar en condicions climàtiques adverses. Tot i això, si el clima impedeix el desenvolupament correcte de l'esdeveniment, col·laborem activament amb l'organització per trobar la millor solució. Ja sigui reprogramar l'esdeveniment o adaptar l'equip a les circumstàncies.

    ¿Necessita serveis tècnics per a
    Cavalcades dels Reis Mags?

    Contacti amb nosaltres, i prepararem el projecte que necessita.